kedd, szeptember 01, 2009

Ötödik táborozásunk a Hargitán a Reménység Csoporttal

Ilonka és Laci - a Reménység Csoport új tagjai



Az idén is elmehettünk a Reménység Csoporttal a Hargitára. Augusztus 17-25 között 17 felnőtt és 3 gyerek táboroztunk a Barnabás Házban. Isten ismét gazdagon megáldott. A Pali szobájában egy házaspár került Érendrédről, akik először jöhettek velünk. A tavaly csak telefonon keresztül hallhatták a csoport lelkes énekét, az idén viszont ők is velünk örülhettek. Ilonka tolókocsiban van, viszont Laci, a férje, tud járni. Nagyon hamar beépültek a csoportba. Az idei bibliatanulmányunk témája: A Király meghívottja - Méfibóset. Alapigénk a 2 Sám 9. része volt, a jeligénk a 2 Sám 7b. "...Te pedig mindenkor az én asztalomnál étkezel." Immár öt éve megalakulhatott a Reméység Csoport. Megemlékeztünk együtt a megtett útról és mindazon áldásokról amikben Isten részesített bennünket a csoporton keresztül. Élő bizonyságtételeket és beszámolókat hallhattunk a mozgássérültek részéről. Könnybelábadt a szemük amikor mondták, hogy mennyire hálásak Istennek ezért a csoportért. id. Veress Ernő tv. és felesége, Anuska néni, valmint Margaret Robinson testvérnő is részt vettek ezen az ünnepélyes megemlékezésen. Mindenért az Úré legyen a dicsősség!




Együtt a hegyen!
A Reménység Csoport és a Barnabás Alapítvány vezetői

Beszállás az autóba! Kirándulni indulunk


Kirándulás a kiruji borvíz forrásoknál

Buzgó forrás

5 megjegyzés:

Siko Margit írta...

Az Ur aldjon,Siko Margit vagyok bolonbol erdeklodni szeretnek h hogyam mukodik az alkool mento misszio ,mer volna egy ferfi itt a faluban aki aszt jeleszte h szeretne meggyogyulni es ha ez a szandeka meg marad tovabra is amiert imadkozunk akkor hogyan tudnank segitenni rajta.Azert irok ide mer nem tudok 1 email cimet.Az en email cimem sikomargo@gmail.com.,varom a valaszt
Koszonom testveri szeretettel Siko Margit

Névtelen írta...

Rég nem írtál,az biztos,hogy sok a munka,szolgálat,kötelesség,de mi akik a háttérben szoktunk imádkozni értetek,szeretnénk hírt hallani felőletek.Látni egy-egy képet a gyerekekről,családról,a misszióról.
Sok erőt,jó egészséget,Istenünk gazdag áldását kivánom életetekre munkátokra.Testvéri szeretettel ,várjuk a jó hireket.

Névtelen írta...

This is really interesting, You are a very skilled blogger.
I've joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I have shared your site in my social networks!
Also see my page: www.daily-wet-tshirt.com

Névtelen írta...

Hurrah! After all I got a webpage from where I can actually get helpful data regarding my study and knowledge.
My web site : Steamy slumber party

Névtelen írta...

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your
point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on
just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?


my website ... wealthwayonline.com