péntek, november 21, 2008

Rodé 3 éves

Vasárnap (november 16-án) Rodé betöltötte a 3 évet. Nagyon hálásak vagyunk Istennek érte. Korához képest nagyon értelmes. Nagyon szeret óvodába járni és énekelni. Az összejöveteleinken úgy Pürkerecen mint Négyfaluban hűségesen szolgálnak énekkel és verssel. Az Úr áldja meg őket, hogy a maga idejében megtérjenek és hűséges követői legyenek Krisztusnak.
Most ez esetben cicás tortát készítettem Rodénak, aminek nagyon örült.
Rodé a szülinapi tortával
Édesanya és a gyerekek

Édesapa és a gyerekek

Ma délután Krizbán szolgáltam. Úrvacsorához is járultunk az ottani testvérnőkkel. Velem még három személy jött: Mózes bácsi Brassóból, Zalán az unokaöcsém (aki nálunk van a héten) és Vakon Ottó, aki az éjszaka érkezett hozzánk Szatmárnémeti mellől. Ottó velünk táborozott a nyáron a Barnabás házban, hiszen ő is mozgássérült. Hazafele ifjúságira is bementünk Brassóba.

Holnap ismét együtt leszünk a Reménység Csoporttal. Összegyülünk, hogy együtt épüljünk Isten igéje és a közösséggyakorlás által. Vakon Ottó vendégünk igy találkozhat a többi csapattársakkal is. A négyfalusi FAST alapítvágynál fogunk összegyülni, mert a lakásunk túl kicsinek bizonyul. Közös ebédünk lesz. A jó hír az, hogy bővül a csoportunk. Egy brassói moszgássérült néni, dr. Takó Ilona először lesz velünk holnap. Orvosnőként dolgozott annak idején Kovászna megyében, de már nyúgdíjjas és egy távoli rokona visel gondot rá jelenleg. Kérlek imádkozatok a honapi alkalmunkért, hogy Istem munkálkodjon és adjon áldást.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az Úr áldja meg a kis Rhodé életét!

Józsi írta...

Boldog szuletesnapot kivanunk Rhodenak!

Kónyairénke írta...

Szep a torta szep a calad minden tagja,BOLDOG SZULETESNAPOT a kis Rhodenak,az UR Jezus kegyelmet es aldasat kivanjuk eletetekre es munkatokra.

Kis Ottó Károly írta...

Koszonjuk szepen a jokivansagokat!
Nem tudom pontosan, hogy melyik Irenke irta a megjegyzeseket. Konya Irenke testverno Barotrol, vagy mas?

Névtelen írta...

És nem sajnáltátok felvágni azt a szép tortát?

István

Kis Ottó Károly írta...

Hat egy kicsit sajnaltuk, de nem volt mit tenni. Fol kellett aldozni a cicas tortat, mert hat Rodet jobban szeretjuk mint a cicust.

Kónyairénke írta...

igen Konya Irenke Barotrol udv.benneteket ferjemmel egyutt a Konya csalad!

Budai Evódia írta...

gyönyörű a torta. nagyon kreatív vagy. áldjon meg az Úr titeket.

Maresz írta...

Az Úr áldja meg a kis Rhodét! És nektek adjon erőt a szolgálathoz!